Oosterwolde LEEFT!

Ik vind deze activiteit leuk!
Oosterwolde
15 september
20:45
Omschrijving

De afgelopen maanden zij wij druk bezig geweest met het realiseren van een volwaardig Tentfeest in Oosterwolde voor jong en oud.

Vrijdag 15 september

20.45uur: Vuurwerkshow georganiseerd door Andre de Vries/Vuurwerkevents.
21.00uur: Tentfeest met o.a. DAVE ROELVINK en de band 5th Weel. Tevens hebben we ook een leuke feestDJ geregeld.

Zaterdag 16 september

13.00-17.00 Kindermiddag! Deze middag staat in het teken van de leuke Oud Hollandse spelletjes. Deze middag wordt in samenwerking georganiseerd met Dag en Dou. Hun expertise moet garant staan voor een spetterend kinderfeest. Wat er allemaal komt houden we nog even geheim.

21.00 Opening Tentfeest met o.a. DJANGO WAGNER (http://djangowagner.nl/) en ROB RONALDS!! En om het feest nog af te maken hebben we de PARTY CRIMINALS!

Zondag 17 september

Lammert Mink van shantykoor de Compagnonsvaarders heeft de invulling van deze dag verzorgt. Vanaf 14.00 uur treden de STROATKLINKERS op en zo ook het shantykoor de Compagnonsvaarders.

VOOR HET HELE WEEKEND GELDT

 • IEDEREEN IS WELKOM
 • GEEN ENTREE
 • VOL = VOL

FACEBOOKPAGINA "TENFEEST OOSTERWOLDE" IS ER HIER WORDT U OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE FESTIVITEITEN.

 

Verslag

Vrijdagavond 15 september

Vrijdag werd het weekend ingeluid met een vuurwerkshow. Deze was georganiseerd door Andre de Vries en Vuurwerkevents.

Om 20.45 startte de show en honderden mensen stonden zowel op het veld als bij de brug te kijken naar dit spektakel.

Om 21.00 gingen de deuren van de tent open. Je zag hier vele mensen binnenstromen. In het begin kwamen hele gezinnen een drankje drinken en een dansje doen. Rond tien uur was de tent gevuld met jeugd en ouderen.

De sfeer was fantastisch! Toen Dave Roelvink binnenkwam gilden de meiden en gingen de voetjes van de vloer. Vervolgens namen de “jonge honden” van de 5the weel het podium op.

Kindermiddag 16 september

Zaterdagmiddag was er van 13.00 tot 17.00 uur de kindermiddag. Deze is georganiseerd door kinderopvang van dag en dou. Zij hebben het hele spektakel voor de kinderen geregeld.

Deze bestond uit: sminken, drinken en lekkers, balonnenclown, gezellige dansmuziek, draaimolen, stormbaan en ga zo maar door.

Vele gezinnen hebben het deze middag leuk gehad!

Er zijn in totaal 400 kinderen geweest.

Tentfeest 16 september

Om 21.00 uur gingen de deuren van de tent weer open. Deze avond was gevuld met optredens van : Django Wagner, Rob Ronalds, Party Criminals en een super DJ!

De tent was om 22.00 al goed gevuld! De sfeer was wederom fantastisch en er zijn geen opstootjes geweest. Er is deze avond nog een geluidscontrole geweest maar dit was allemaal in orde.

Wij schatten dat er deze avond tussen de 1700 en 2000 mensen zijn geweest.

Zondag 17 september

De zondagmiddag begon om 14.00uur en duurde tot 17.00uur.

Deze middag zijn de stroatklinkers en de compagnonsvaarders geweest! Gezien wij ervan uit gingen dat er veel ouder publiek zou zijn stonden er een paar honderd stoelen zodat men kon zitten.

Deze middag zijn er rond de 500 mensen geweest.

Georganiseerd door
Oosterwolde Promotions
Contact opnemen
Activiteit updates
 • 10 augustus
  Programma 17 september
  dhr. Lammert Mink van shantykoor de Compagnonsvaarders, heeft zorg gedragen voor het zondagprogramma. vanaf 14.00 uur treed de bluegrassband STROATKLINKERS op en teven de Compagnonsvaarders.
 • 10 augustus
  programma 16 september
  Kindermiddag:Dag en Dou heeft de zorg op zich genomen voor deze dag.Een oud Hollands spellen parcours.
 • 10 augustus
  posters
  De posters zijn gemaakt, elke dag heeft zijn eigen aankondiging. Ze liggen bij de drukker en vandaag of morgen hangen ze door Oosterwolde. Hier de poster voor vrijdag 15 september.