Rondrit senioren

Ik vind deze activiteit leuk!
Meerdere dorpen
16 augustus
13.00 uur
Omschrijving

Helaas kunt u zich voor deze rit niet meer aanmelden. De bussen zaten binnen twee dagen vol.....

We gaan na 16 augustus samen met de gemeente bekijken of we deze rit nogmaals kunnen organiseren. Heeft u hier belangstelling voor dan kunt u dat via de aanmeld knop aangeven. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en adres.

Of bel met (0516) 512 600.

 

"We maken een rondrit met senioren in twee bussen.

Er zijn 120 plekken beschikbaar voor alle senioren in Ooststellingwerf.

We gaan bij alle 13 dorpen langs en onderweg krijgt u een kopje koffie of thee met wat lekkers."

 

Verslag

OSO organiseerde rondrit door Ooststellingwerf

 

120 senioren uit Ooststellingwerf genoten woensdagmiddag 16 augustus van een prachtige rondrit per bus door onze mooie gemeente.

Zij genoten volop van de verhalen en anekdotes over de dertien dorpen, met humor verteld door de verhalenvertellers Pieter Jonker en Anne Veenstra. Ook was er bij de aanwezigen veel belangstelling voor de informatie over de geschiedenis en het ontstaan van de diverse streek-, brink- en esdorpen evenals voor de kunstwerken die in deze dorpen zijn te bewonderen.

De bus met opstapplaats Oosterwolde hield een koffiestop met oranjekoek bij Het Anker in Elsloo, die met opstapplaats Haulerwijk  in het Dorpshuis in Makkinga. Zowel hier als tijdens de rit  was te merken dat door deze tocht veel herinneringen van vroeger weer boven kwamen.

De Onafhankelijke Seniorenvereniging Ooststellingwerf  die deze activiteit organiseerde in het kader van 500 jaar Ooststellingwerf kan terug kijken op een geslaagde middag waarin ook ontmoeting en gezelligheid voor senioren, een van haar doelstellingen, centraal stond.

Zij vindt het alleen jammer dat zij bij de opgave zoveel senioren moest teleurstellen met de mededeling dat beide bussen reeds waren volgeboekt en er voor hen geen plaats meer was.

Georganiseerd door
Onafhankelijke Seniorenvereniging ooststellingwerf
Contact opnemen
Aanmelden