Updates

Om alle deelnemers en geïnteresseerden op de hoogte te houden, blijven we ook van uit de gemeente updates schrijven. Hieronder het overzicht.

 • 26 september
  We gaan de laatste feestmaand in....

  Nog even en dan is het oktober: de laatste feestmaand van 500 jaar Ooststellingwerf. 

  Deze laatste maand vieren we met de volgende activiteiten:

   

 • 08 september
  500 jaar bij de Omrop

  500 jaar Ooststellingwerf was met de Volksloop te zien op Omrop Fryslan!

  Je kunt de aflevering hier terugkijken: 

  http://www.omropfryslan.nl/nieuws/753204-video-ooststellingwerf-viert-jubileum-met-volksloop 

 • 24 augustus
  Veel activiteiten op de planning voor september!

  Er staan veel activiteiten op de planning voor september! We hebben ze weer op een rijtje gezet in een filmpje: 

 • 26 juli
  Voorbereiden op september

  De maand juli is al bijna weer om. Gelukkig heb je in augustus alle tijd om bij te komen van al die feesten, in de maand augustus staat alleen de Rondrit Senioren op de planning. Vanaf de maand september kun je weer volop feesten, in die maand staan er maar liefst 16 activiteiten op de planning. Hou het activiteitenoverzich in de gaten om geen feest te missen!

 • 30 juni
  Filmpje met aankondiging activiteiten in juli & augustus online!
 • 19 juni
  Helemaal up to date blijven?

  Helemaal up to date blijven, zodat je geen evenement mist? Hou www.500jaarooststellingwerf.nl dan goed in de gaten, like onze Facebookpagina en volg ons op Twitter!

 • 06 juni
  Foto's en verslagen

  Benieuwd naar de activiteiten die al geweest zijn? Via deze pagina  vind je verslagen & foto's van de activiteiten die al geweest zijn!

 • 02 juni
  Juni is begonnen!

  Juni is begonnen! Benieuwd naar alle activitieiten in juni? Bekijk dan dit filmpje:

   

 • 23 mei
  We zijn los!

  Sinds afgelopen vrijdag 19 mei zijn we officieel van start gegaan met de veestmaanden van 500 jaar Ooststellingwerf! Deze activiteiten staan op de planning voor de maand mei:

 • 16 mei
  Aftellen geblazen

  Nog 3 dagen dan is het zo ver! Dan gaan we van start met de feestmaanden van 500 jaar Ooststellingwerf, met als eerste de openingsrit met Oldtimers!

  Burgemeester Oosterman nam alvast een voorproefje, ook hij rijdt mee in de stoet aanstaande vrijdag. 

 • 12 mei
  Kom oldtimers kijken op 19 mei!

  Op 19 mei rijden 25 oldtimers door alle 13 dorpen van onze gemeente. Vanaf 12.30 uur kun je al genieten van een hapje en een drankje bij de start voor het gemeentehuis. Om 13.30 uur wordt het startschot gegeven en beginnen de oldtimers aan hun tocht door de gemeente. 

  Geen tijd om bij het startschot aanwezig te zijn? Geen paniek! De auto’s rijden door alle 13 dorpen van Ooststellingwerf, dus je hebt nog genoeg mogelijkheden om de oldtimers te spotten. Kijk bij activiteiten bij de Oldtimertocht voor het kaartje, wanneer de oldtimers ongeveer in de dorpen verwachten te zijn.

 • 11 mei
  Geef je op voor de Volksloop!

  Heb jij je al opgegeven voor de volksloop? Nee? Geef je dan snel op via www.500jaarooststellingwerf.nl/volksloop. Tot 1 september!

 • 03 mei
  Gastoptreden bekend van de Volksloop

  Het gastoptreden van de Volksloop op 1 september is bekend! Na een warming-up van Olga Commandeur ben je goed opgewarmd voor de loop van 4 mijl, zodat je daarna ook nog mee kunt springen & zingen met een concert van De Kast. Bovendien staat er nog meer entertainment op het programma tijdens & na de loop! Voor opgave & meer informatie, kijk op www.500jaarooststellingwerf.nl/volksloop

 • 12 april
  Geef je nu op en win plaatsen in een van de Oldtimers tijdens de openingsrit!

  Op vrijdag 19 mei is het zover: de officiële start van de feestmaanden van 500 jaar Ooststellingwerf! Het feest begint met een openingsrit met oldtimers, door alle 13 dorpen van de gemeente. Het feest vieren voor 13  dorpen, met 13 dorpen. Daarom nodigen wij uit ieder dorp iemand uit om mee te rijden in 1 van de oldtimers. Ieder van deze 13 personen mag een introducé meenemen. De Oldtimertour start om 12.30 en eindigt om 21.30 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

  Ja, ik wil mee!
  Wil jij meerijden in 1 van de  Oldtimers? Geef je dan uiterlijk vóór 1 mei op via communicatie@ooststellingwerf.nl. Vergeet bij je opgave niet je naam, telefoonnummer en je woonplaats te vermelden. Of bel tussen 8.15 en 17.00 uur met 0516-566392. Per dorp loten we een winnaar, deze gelukkige mag 1 introducé meenemen. Winnaars worden uiterlijk twee weken voor aanvang van de openingsrit persoonlijk op de hoogte gesteld. 
   

 • 21 maart
  Openingsrit Oldtimers

  We hebben voor 19 mei 25 oldtimers gereserveerd! Deze rijden die dag door alle 13 dorpen van gemeente Ooststellingwerf. 

 • 07 maart
  Subsidietraject

  Alle subsidieaanvragen zijn voorgelegd aan de Adviesraad. Het advies van deze Adviesraad wordt voorgelegd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Het college neemt het definitieve besluit over de subsidieverdeling, dit besluit wordt op 15 maart bekend gemaakt... Om 12 uur precies wordt de uitslag bekend gemaakt op de facebookpagina '500 jaar Ooststellingwerf.nl'. Aftellen geblazen dus! Na de bekendmaking op Facebook kun je de uitslag ook op deze site teruglezen.  

 • 17 februari
  UPDATE: langer liken

  Je kunt tot 1 maart nog een 'like' geven aan een activiteit die jij graag door ziet gaan. Alle 'likes' die voor 1 maart worden gegeven tellen namelijk mee in het toekennen van de subsidie!